Genieten van risicoloze kamerplanten

Wil jij graag meer groen in huis maar heb je kinderen met grijpgrage handjes (en/of huisdieren!)? Dan kan de zoektocht naar de juiste kamerplanten toch best ingewikkeld zijn. Planten zijn ontzettend gezond voor je leefomgeving, ze zuiveren de lucht en zorgen voor een betere luchtvochtigheid, maar sommige kamerplanten zijn giftig voor mensen en huisdieren - niet ideaal als je kleintjes hebt. Daarnaast staan planten met halve of kapotte bladeren toch net iets minder charmant. Maak je geen zorgen, met de juiste kunstplanten creëer jij een groene oase in huis zonder risico’s (en onderhoud, wel zo handig!).

De voordelen van kunstplanten

We horen je nu denken? Kunststof planten.. dat zie je toch meteen! Nee hoor, maak je geen zorgen, tegenwoordig kun je eenvoudig de beste kwaliteit kunstplanten online bestellen waarbij je het verschil met een echte plant bijna niet kunt zien. Kunststof planten zijn ten eerste ideaal in elk druk huishouden omdat ze totaal geen onderhoud nodig hebben. Geen gesjouw met zakken aarde, je hoeft ze geen water te geven en ze blijven jarenlang groen en precies het juiste formaat voor jouw interieur wensen. Daarnaast zijn kunstplanten hypoallergeen, dus toch nog een gezonde toevoeging aan je woonruimtes.

Tegenwoordig lijken kunstplanten net echt, zodat je ze moet aanraken om er zeker van te zijn of ze nu echt of nep zijn.. en zelfs dan weet je het in de meeste gevallen nog niet zeker. Daarnaast ben je met kunstplanten een stuk goedkoper uit, aangezien deze mooie planten geen onderhoud nodig hebben en ook nooit ‘dood’ gaan.

Voor elke ruimte een passende kunstplant

Kunstplanten zijn ontzettend handig als je (kleine) kinderen hebt, we weten maar al te goed hoe snel en sterk die mini handjes zijn. Maar om je hele woonruimte nu kaal zonder een enkele plant te inrichten is ook niet ideaal. Kunstplanten bieden daarom de perfecte oplossing. Online vind je uitgebreide assortimenten aan allerlei soorten verschillende kunstplanten die je eenvoudig online kunt bestellen. Bijvoorbeeld bij www.123planten.nl, zij hebben super veel mooie soorten. Kies bijvoorbeeld voor een:

Grote staande kunstplant

Een echte eyecatcher in elke ruimte en een goede, groene vuller voor elke lege hoek. Een grote kunstplant frist moeiteloos de hele ruimte op, denk bijvoorbeeld aan een kunst- bamboe of olijfboom. Deze grote planten zorgen in één instant voor meer groen in huis.

Hangende kunstplanten

Fleur je badkamer of keuken op met een aantal leuke hangplanten. De kunstplant Hedera Green Ivy zorgt voor een volle hangende bos, lekker fris in de badkamer of ga juist voor een kunstvaren, tijdloos en ook nog eens ontzettend passend in de kamer van jouw kleine avonturier.

Klassieke kunstplanten

Ga jij meer voor een tijdloze, klassieke uitstraling? Dan passen de kunstplant orchidee met witte bloemen ideaal in jouw woonkamer of overloop, of een van de verschillende soorten lange grasplanten voor de perfecte groene beschutting op jouw balkon of veranda.

Nooit meer zorgen over de passende standplaats, het onderhoud en de veiligheid van jouw kamerplanten met levensechte kunstplanten. Met het ruime aanbod dat tegenwoordig beschikbaar is, is er voor elk interieur en elke kamer wel een passende kunstplant te vinden.