A Touch of Green Gardenwebshop

Adres: Postadres: Birkhoven 34
1187 JX Amstelveen
Nederland
Telefoon: 06-47175738
E-mailadres: info@atouchofgreen.nl
Website: http://www.atouchofgreen-gardenwebshop.nl
Contactpersoon: Chris Tilanus
Typering: A Touch of Green Gardenwebshop heeft een zeer brede collectie planten voor de gepassioneerde plantenliefhebber. Door een uitgebreid netwerk kwekers in binnen- en buitenland, kunnen wij een uniek assortiment aanbieden.
Locatie: A Touch of Green Gardenwebshop verstuurt de meeste bestellingen. Er is ook een afhaallocatie in Aalsmeer, kwekerij Morning Glory en Rozenkwekerij Belle Epoque. (Afhalen op afspraak.)
Openingstijden: De Webwinkel is 7 dagen per week geopend.
Het verzenden vindt standaard voor Nederland op vrijdag plaats en op maandag voor het buitenland.
Postorders: Ja
Type verkoop: Particulier, Hoveniers
Export: Ja, wij verzenden ook buiten Nederland
Catalogus: Zie Webwinkel assortiment
Specialiteiten: A Touch of Green Gardenwebshop biedt een uniek en breed assortiment Bamboe, Bloembollen, Dwergplanten, Klimplanten, Cypripedium, Vorstgevoelige gewassen, Struiken, bomen, Arisaema`s, Bamboe, fruitgewassen, Rozen, dakbeplanting, heide, Coniferen, Vaste planten, Waterplanten en Zaden. Kortom, wij hebben een compleet assortiment.
Extra faciliteiten: Door ons uitgebreide netwerk en goede contacten met kwekers in binnen- en buitenland kunnen wij unieke en bijzondere planten exclusief laten vermeerderen. Ook kunnen wij voor kleine en grote projecten het verzamelen van plantlijsten verzorgen. Tevens het aanplanten of alleen het uitzetten van de beplanting is mogelijk.
Opmerkingen: A Touch of Green Gardenwebshop zal in de komende jaren uitgroeien tot de compleetste planten webshop van Europa. Ieder jaar komen er gemiddeld 1500 nieuwe planten en zullen wij ons best doen om ons assortiment te blijven verbreden.
Wij worden tegenwoordig met regelmaat benaderd door kwekers die hun nieuwe aanwinsten aan ons aanbieden. Hierdoor blijft ons assortiment groeien.
Plantenkennis programma