Japanse Hulst Kwekerij

Adres: Bruinehorstweg 30
6741 PL Lunteren
Nederland
Telefoon: 085 401 81 68
E-mailadres: info@japansehulst.nl
Website: www.japansehulst.nl
Contactpersoon: R. van de Bovenkamp
Typering: Wij zijn ruim 20 jaar gespecialiseerd in het kweken van diverse soorten sierheesters en groenblijvende hagen voor uw tuin en buitenruimte. De afgelopen jaren hebben we ons met name gericht op het kweken van de Japanse Hulst in allerlei vormen en afmetingen. De Japanse Hulst is een sterke en gezonde groenblijvende heester die een goed alternatief vormt voor de Buxus. Wij leveren de Japanse Hulst het hele jaar door in verschillende soorten en hoogtematen. Wij bieden hierdoor voor elk type border of haag de ideale plant.
De Japanse Hulst heeft een mooie, diepgroene kleur en is voorzien van fijne, licht bolvormige en stevige bladeren. De Japanse Hulst lijkt qua uiterlijk op de Buxus en is makkelijk te snoeien in de door u gewenste vorm of als haag. De Japanse Hulst is door zijn eigenschappen én het feit dat hij niet vatbaar is voor de buxusmot, een geschikte vervanger voor de Buxus.
Postorders: Ja
Type verkoop: Particulier en groothandel
Export: Ja
Opmerkingen: De Japanse Hulst is verkrijgbaar in 3 soorten t.w.
Japanse Hulst Green Hedge: de Green Hedge is een populaire vervanger van de Buxus. De heester vertoont dankzij zijn kleine, glanzende blaadjes en dichte vertakkingsvorm veel gelijkenissen met de Buxus.
Japanse Hulst Caroline Upright: de Caroline Upright heeft een opgaande, compacte groei. De bladeren zijn bolvormig, klein en iets donkerder qua kleur. In tegenstelling tot de twee andere soorten Japanse Hulst krijgt de Caroline Upright geen besjes.
Japanse Hulst Kanehirae: de Maximowicziana Kanehirae staat bekend om zijn spitse, donkergroene en glimmende bladeren. De Maximowicziana Kanehirae is zeer geschikt voor het creëren van zowel hoge als lage hagen.
Plantenkennis programma